Dagens bedrifter i Borg Plast-Net er:

Biobe AS utvikler og produserer produkter i både termoplaster og herdeplaster. Dette gir en unik mulighet til å velge det rette materialet til det aktuelle produktet. I tillegg til en betydelig oppdragsproduksjon har Biobe også en rekke forskjellige egne produkter.

BT Plast Halden AS ble etablert i 1991 og har lang erfaring innen vakuumforming, plastbearbeiding, plastforming og knekking av plastprodukter. Bedriftenhar et nært samarbeid med et modellverksted og tilbyr rask prosessen fra skisse til ferdig verktøy og produkt.

BioBag International AS (heretter BioBag) er et verdensledende selskap innen utvikling, produksjon og markedsføring av sertifiserte, komposterbare og biologisk nedbrytbare produkter. BioBag har et verdensomspennende nettverk av salgs- og produksjonspartnere. BioBags komposterbare og biologisk nedbrytbare produktutvalg er det største og mest omfattende på markedet.

FiReCo AS er et uavhengig ingeniørfirma som tilbyr innovative kompositt design, høy kvalitet analyse og dokumentasjon samt praktisk kunnskap om produksjon. Med dette som bakgrunn kan FiReCo håndtere en rekke prosjekter, fra detalj produktutvikling til fullskala produksjon av større prosjekter.

High Performance Composites AS er et lite firma med solid erfaring innen bransjen. Firmaet kan tilby produksjon og reperasjon av det meste innen kompositt og har norges tredje største Autoclave for produksjon av kompositt deler.

Hydrolift AS produserer raske, effektive speedbåter som brukes til nytelse og racing over hele verden. Hydrolift båter er industriledere i teknologisk innovasjon og design som fortsetter å presse grensene for luksus og ytelse. Siden 2002 har Hydrolift vært eid og drevet av verdenskjente industridesigneren Bård Eker.

Jackon gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad og er Nordens ledende produsent av isolasjon og emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren til byggebransjen og industrien. Konsernet har i alt 15 fabrikker i Europa, hvorav 12 i Norden. Jackon har ca 750 ansatte og en årlig omsetning på om lag 2 mrd kroner.

Katoplast AS sprøytestøper produkter og har 14 maskiner fra 25 tonn til 500 tonn. De fleste med robot eller plukkerobot. Bedriften har holdt på i bransjen siden 70 tallet og har i dag 18 ansatte. Katoplast kan bidra fra første tegning til et ferdig produkt. Har de siste årene gjort store investeringer i maskiner og utstyr.

Nyplast AS har holdt på siden 1968 og produserer det meste innen vakuumforming, CNC-fresing, maskinering og knekking av plast. Bedriften har avanserte maskiner for etter bearbeiding.

OmBe Plast AS er utviklingspartner og produsent av tekniske plastkomponenter, inklusiv komponent-sammenstilling til det nordiske markedet. Bedriften legger vekt på å være best på fleksibilitet, kvalitet, rask respons og levering.

Plastkomponenter AS er en kreativ og nytenkende bedrift innen plastbearbeiding. Bedriften leverer komplette løsninger i plast fra idéstadiet til ferdig product og har en fleksibel maskinpark med moderne utstyr som hjelper oss med effektiv plastbearbeiding.

Plexx AS er i dag en av nordens ledende underleverandør på formede og maskinerte plastdetaljer til en rekke bransjer og sektorer. Maskinparken oppdateres kontinuerlig og gruppen kan levere akkurat det det meste av hva kundene har behov for. 

Re-Turn AS er et forsknings- og utviklingsselskap, med hovedfokus på materialutvikling. Bedriften utvikler skreddersydd polymer materiale for kunder, men utfører også produktutvikling, produktdesign, 3D-tegninger, prototyper og støtte til produksjonsstart samt laboratorie tjenester.

Stabil Verktøyindustri AS fremstiller høykvalitets formverktøy til og legger vekt på kontinuerlig oppdatering i ny teknologi. Bedriften har CNC-styrte bedfreser til maskinering av 3D-dobbeltkrumme flater og kompliserte baner.

Sleipner Motor AS er en verdensledende produsent av thrustersystemer til fritidsbåter og yrkesbåter. I tillegg produserer Sleipner stabilisatorsystemer, hydrauliske styresystemer og propellutstyr, samt distributerer mange av av de mest kjente internasjonale maritime merkevarene i Norge og Sverige.

Nigrav Verktøy AS tilbyr tjenester innenfor fremstilling av prøve og produksjonsverktøy for plast og metallvare industri. Bedriften har over 50 års erfaring og en oppdatert maskinpark med høy presisjon.

 

I tillegg kommer Sarpsborg Kommune, Fredrikstad Kommune og Høgskolen i Østfold.